Dolle Dinsdagen en meer in Antwerpen

 

Bij de eerste “dolle dinsdag” op 5 september 1944 maakten onze Noorderburen zich op voor hun bevrijding uit de tweede wereldoorlog.
In het derde jaar van de derde wereldoorlog lanceren de passionele vrijwilligers, de professionele artiesten en technische medewerkers van productiehuis Blauw VZW, muziektheater.be samen met de prachtige ploeg van het nieuwe theater TriArte (voormalige locatie echt Antwerps theater) vanaf maart elke eerste dinsdag van de maand: DOLLE DINSDAGEN en meer.
Vroeger was maandagavond een uitgangsavond in Antwerpen.
Wij willen dit opnieuw versterken, een unieke combinatie promoten tussen winkelen, wandelen, warm horecabezoek en wonderlijke theaterbeleving in de grootste stad van Vlaanderen op maandag om 20 uur, op de eerste dolle dinsdag van de maand om 15 uur.
In het voorjaar van 22 staan 6 unieke belevingsmomenten gepland met onder anderen: Liliane Saint-Pierre, Marijn Devalck, Loes Van den Heuvel, Katy Satyn, Alain Smits, Erik Van Herreweghe, Wen Bellens en François Van den Broeck. Na de zomer volgen meer prettige producties: Mens Durf Te Leven! (de luchtige geschiedenis van de kleinkunst in de lage landen), Grand café chantant met Jo Lemaire, hommage Conny Vandenbos TIJDLOOS en meer.
 
Échte beleving in de doordeweekse Antwerpse binnenstad?
In TriArte het voormalig écht Antwerps Theater kan het opnieuw in een warm kluistertheater voor 300 gelukkigen:
minstens elke eerste DOLLE DINSDAG van de maand.
pluche palacebeleving op de eerste rang?
de eerste 4 rijen, de beste 60 roodpluchen zetels
pluche parterrebeleving
Van rij 5 tot 12 zak je weg in zalige zetels
130 x balkonbeleving
Geluk op eenzame hoogte
WELKOM! klik op de foto’s hieronder voor alle informatie en reservatielinks
onze partners